24 de gener de 2020
24.01.2020

La Generalitat prioritzarà els municipis afectats pel temporal Gloria a l'hora de concedir les ajudes turístiques

L'alcalde de Lloret de Mar demana rapidesa a les administracions per tenir els desperfectes reparats abans de la temporada

24.01.2020 | 18:42
Desperfectes al passeig de Lloret de Mar

La Generalitat prioritzarà els municipis afectats pel temporal Gloria a l'hora de concedir les ajudes turístiques. La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha subratllat que el Departament compta amb dues línies de subvencions, una de 20 milions d'euros per a actuacions en el sector turístic i una altra a través dels plans de foment territorial de turisme, dotada amb 6 milions d'euros.

Chacón, que aquest divendres s'ha reunit amb el sector turístic a Lloret de Mar, ha destacat que donaran prioritat a les àrees "més perjudicades" per la borrasca i que, en paral·lel, el Govern també preveu impulsar un pla específic destinat a pal·liar les conseqüències del temporal. L'alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, ha destacat que la borrasca ha causat desperfectes importants, sobretot al passeig de Fenals, i reclama rapidesa a les administracions per tenir-los reparats abans que comenci la temporada amb més afluència de turistes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit