Les fortes pluges que la borrasca Gloria ha portat a la demarcació han deixat des de dilluns importants registres en diferents punts de les comarques gironines. La Garrotxa i la Selva són les dues comarques on les estacions del Servei Meteorològic (Meteocat) ha registrat una màxima acumulació de pluja, però les precipitacions van caure amb força arreu de la demarcació durant la matinada de dimecres fins ahir a mig matí.

A Lliurona (Garrotxa) és on s'ha acumulat més aigua. Segons les dades recollides per Meteocat, des de principis de setmana fins ahir hi han caigut 497,3 litres per metre quadrat. Una altra localitat on la pluja ha caigut amb intensitat és Viladrau, on des de dilluns el temporal Gloria hi ha deixat 425,8 litres. Una onzena de municipis de la Selva i la Garrotxa n'han acumulat més de 300

Reobre part de La Molina

Segons va informar ACN, L'estació de La Molina va reobrir ahir disset pistes de la zona baixa després que el complex tanqués dimarts les seves instal·lacions seguint les indicacions del Departament d'Interior per les condicions climatològiques adverses del temporal Gloria. Les estacions de Vallter 2000 i Vall de Núria encara estan tancades i hi ha risc alt d'allaus.