Prensa Ibérica i el Grup Zeta, el grup editorial al qual pertany Diari de Girona, són presents a la Fira Internacional de Turisme Fitur que se celebra a Madrid en un estand de la seva revista «Viajar», la publicació de viatges de més prestigi a Espanya.

L'estand de la revista va rebre aquest dimecres la visita del president, la vicepresidenta i el director general de Prensa Ibérica i Grup Zeta, Javier Moll, Arantza Sarasola i Sergi Guillot, respectivament.

Tots tres també van visitar l'espai que ocupa a la fira de turisme, la multinacional hotelera mallorquina Meliá Hotels, on van conversar amb el president de la companyia, Gabriel Escarrer Juliá, i van assistir a la presentació dels resultats de l'empresa d'aquest any 2019, que va realitzar el conseller delegat i vicepresident de Meliá, Gabriel Escarrer Jaume.

Així mateix també van acudir al diàleg sobre els riscos de l'emergència climàtica que Escarrer va mantenir amb Álvaro Rodríguez, coordinador per a Espanya de The Climate Reality Project, la iniciativa contra el canvi climàtic que impulsa el premi Nobel i exvicepresident dels Estats Units, Al Gore.