El temporal Gloria ha fet anar de bòlit els efectius d'emergències, i n'és una mostra el nombre de trucades que ha rebut el telèfon 112 durant aquest episodi. Des de diumenge, el telèfon d'emergències ha rebut 15.034 telefonades per 11.460 incidències des de l'inici del temporal fins a les nou del matí. Pel que fa a la comarca de la província de Girona que més trucades ha generat, és la Selva, amb 598. Una zona que va ser especialment castigada a la zona més pròxima a la Tordera per inundacions i confinaments, entre altres afectacions. En canvi, per municipis, el que ha generat més telefonades se situa al Gironès: la ciutat de Girona. Des d'aquí s'han realitzat 270 peticions.

Molts dels serveis que s'han generat arran de totes les trucades del 112 han derivat amb l'activació dels Bombers, Mossos d'Esquadra, Policies locals, SEM, associacions de Protecció Civil, entre altres serveis, que han vetllat dia i nit pel bé de la ciutadania.

La majoria de les trucades han estat per inundacions i caiguda d'arbres. En concret, s'han hagut de realitzar 1.101 serveis a la Regió d'Emergències de Girona. Es tracta de la tercera zona de Catalunya on s'han hagut de mobilitzar més després de les regions metropolitanes nord i sud.