Girona perd sis trens diaris per anar a Barcelona pel temporal Gloria.

Es tracta de sis combois per sentit de la línia R11 que uneix Cèrbere amb Barcelona Sants.

Renfe ha fet públics els horaris de l'R11, després de les afectacions del temporal i que ja s'apliquen des d'avui.

Els trens que es perden des de Barcelona en sentit Cerbere són els que sortien des de Maçanet a les 7:44 hores, 12:44, 14:44, 16:44, 19:14 i les 20:44 hores.

Mentre que en sentit contrari, són els que sortien des de Girona a les 6:14 hores, 10:19, 14:49, 16:49, 18:19 i les 20:59 hores.

Renfe desataca que són els horaris que es mantindran en aquesta línia mentre duri l'afectació de via única Caldes - Maçanet que limita l'oferta a un tren per hora i sentit amb un increment del temps de viatge en el recorregut.

Els horaris són els següents:

De Barcelona Sants a Cèrbere

De Cèrbere a Barcelona Sants

Pel que fa a la línia de rodalies de la costa, Renfe recorda que encara hi ha afectacions pel temporal. La més destacada és la de l'enfonsament del pont que uneix Blanes amb Malgrat de Mar i la via desfalcada en alguns punts del tram entre Blanes i Maçanet-Massanes.

Arran d'aquestes afectacions, entre l'Hospitalet de Llobregat i Malgrat de Mar es manté el servei de tren habitual. En canvi, segons Renfe, entre Malgrat i Maçanet hi ha servei alternatiu per carretera que es mantindrà mentre Adif dugui a terme les tasques de reconstrucció del pont ferroviari que enllaça Malgrat amb Blanes i es finalitzin les tasques de recuperació de les dues vies al tram Maçanet - Blanes.