Tossa de Mar xifra en dos milions d'euros els danys pel temporal a la part pública i dos més en propietats de particulars.

L'Ajuntament ha elaborat un informe per la part pública i des de l'àrea de Promoció Econòmica, en col·laboració amb l'empresariat local, un segon informe amb els desperfectes que afecten el teixit empresarial.

L'informe detalla que 162 negocis van resultar afectats per la llevantada i que l'estimació de danys ascendeix a 1.812.000 euros.

Pel que fa als danys públics, es detallen els danys a platges, mobiliari urbà, zones boscoses, o afectacions a edificis municipals o serveis com l'enllumenat públic.

Segons l'Ajuntament, s'ha perdut gran quantitat de sorra de la platja Gran, de la Mar Menuda i d'es Codolar.

També hi ha danys als serveis de les platges. La instal·lació elèctrica, d'aigua o aparcaments han resultat greument danyats.

Els accessos a les cales a causa de roques o arbres caiguts; a edificis públics, fortes filtracions d'aigua i diversos desperfectes; molts serveis afectats com l'enllumenat públic o la línia de telèfon; i danys en gran part de mobiliari urbà com les tanques metàl.liques del passeig de Sant Ramon de Penyafort o els bancs i els fanals del front marítim són la resta de desperfectes que apareixen a l'informe.