Els Mossos d'Esquadra van detienir un home de nacionalitat albanesa després d'un tiroteig a la urbanització Residencial Park de Maçanet de la Selva. Els fets es van produir pels volts de les tres quarts de nou del vespre de dissabte, al carrer Collsacabra de la localitat selvatana.

Fonts policials asseguren que es va produir una baralla amb diferents implicats en el transcurs de la qual es van disparar una quinzena de trets, sense que arribés a ferir a ningú.

Quan la policia va arribar al lloc va detenir el presumpte autor dels trets, un home de nacionalitat albanesa, que hauria disparat diferents trets en el trascurs d'una baralla amb diverses persones implicades.

Els Mossos també van identificar un altre home de nacionalitat marroquina sobre el qual pesava una ordre d'expulsió del país. Els agents desplaçats el van arrestar i va ser traslladat a les dependències de la Policia Nacional de la Jonquera, que és el cos competent en matèria d'immigració.

A disposició judicial

Els Mossos no van poder identificar l'arma amb la qual el sospitós havia disparat els trets durant la baralla a la urbanització Residencial Park de Maçanet de la Selva. En canvi, els agents van trobar una bala dins el cotxe del detingut. El detingut va passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Santa Coloma de Farners.