Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 26 de gener un lladre que havia atracat una farmàcia cèntrica de Palamós amb un ganivet a la mà fa més de nou mesos.

En concret, els fets del robatori van passar fa nou mesos i mig, el passat 9 d'abril de 2019 pels volts de les set de la tarda. L'home de 25 anys va entrar ràpidament a l'establiment amb la cara tapada i va amenaçar les treballadores de la farmàcia que estaven presents amb el ganivet de vint centímetres de fulla que portava.

Les empleades van poder fugir per la porta del darrere de l'establiment. Va ser en aquest precís instant quan el lladre va aprofitar per emportar-se 235 euros de la caixa i va fugir corrents del lloc dels fets.

Mentre escapava, va llençar a unes escombraries properes a la farmàcia part de la roba que duia a sobre i que els agents van poder recuperar per a la investigació. L'arma blanca que va utilitzar no es va poder trobar.

Malgrat que la investigació policial s'ha allargat gairebé deu mesos, els Mossos van acabar localitzant i detenint el jove el passat 29 de gener a partir dels indicis recollits durant la investigació. L'home, que ja té antecedents, va passar a disposició del jutge de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols per un delicte de robatori amb violència i intimidació. El detingut va quedar en la llibertat amb càrrecs la setmana passada.