04 de febrer de 2020
04.02.2020

L'exdiputat gironí del PSC Àlex Sáez fitxa com a conseller per Foment del Treball

L'entitat està presidida per l'antic dirigent d'Unió Josep Sánchez Llibre, amb qui va coincidir al Congrés

03.02.2020 | 23:05
Àlex Sáez.

L'exdiputat al Congrés i exregidor socialista a Girona Àlex Sáez ha fitxat per Foment del Treball, la patronal presidida per l'antic diputat d'Unió, Josep Sánchez Llibre.

El nomenament va ser aprovat ahir per la Junta Directiva de l'entitat i publicada d'immediat a la pàgina web. Àlex Sáez Jubero entra a la institució com a conseller de Public Affairs amb l'encàrrec de «gestionar i facilitar la defensa dels interessos empresarials davant les administracions públiques i els seus reguladors», resa la nota.

Tota la vida política d'Àlex Sáez Jubero ha estat vinculada al Partit dels Socialies de Catalunya, on, a part d'ocupar càrrecs interns, va ser primer regidor de Girona i posteriorment diputat al Congrés. En aquesta cambra va estar-hi tres legislatures i va ser vicepresident de les comissions d'Exteriors, Justícia i Unió Europea, portaveu parlamentari a les comissions d'Exterior i Justícia, i membre de l'Assemblea Parlamentària del Consell d'Europa.

Advocat i polític

Sáez és advocat amb 25 anys d'experiència professional en un despatx a Girona i amb seu a Madrid i treballa en l'àmbit de la responsabilitat civil i a l'assegurança.

L'exdiputat socialista s'afegeix a un equip format per Valeriano Gómez, Vicente Martínez-Pujalte, Manuel J. Silva, Carles Campuzano i Enrique Lacalle, segons indica la nota de Foment del Treball. El nou fitxatge de la patronal va coincidir en la seva etapa al Congrés amb el que serà el seu nou cap, Josep Sánchez Llibre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook