Els veïns de Campdevànol més vulnerables, que es troben en risc d'exclusió social, són els destinataris d'un projecte que l'Ajuntament ha posat en marxa conjuntament amb la Creu Roja. La iniciativa s'adreça a persones d'entre 30 i 65 anys derivades pels serveis socials o per la mateixa entitat humanitària amb una xarxa social reduïda i carències emocionals o una situació de vulnerabilitat extrema.

El propòsit és arribar a una quinzena de persones que es reuneixin periòdicament al centre cívic de Campdevànol per tal de fer tant un treball de grup com individual. En l'actualitat, s'estan realitzant entrevistes per escollir els usuaris del projecte que ha de posar-se en marxa a mitjan febrer.

La necessitat d'una iniciativa com aquesta es va detectar a través dels serveis socials i de la Creu Roja, que van constatar com les persones afectades per la crisi econòmica començaven a patir conseqüències emocionals i a presentar símptomes com ara dol per pèrdua de l'estatus, sentiment de culpa, vergonya o frustració.