Dos homes han resultat ferits en un xoc frontal a Cornellà del Terri.

L'accident de trànsit ha obligat a donar pas alternatiu durant més de dues hores a la C-66 i hi hagut retencions d'un quilòmetre de longitud en ambdós sentits de la marxa.

El sinistre viari s'ha produït quan faltaven pocs minuts per les onze del matí a l'altura del quilòmetre 43 de la C-66, en un punt on ja no és autovia.

El xoc frontal ha consistit en una topada entre un camió cisterna i un cotxe, un Skoda Octavia. El camió no transportava substàncies perilloses.

L'accident ha obligat a mobilitzar els serveis d'emergències. Els Bombers han hagut de treure un dels conductors que ha quedat atrapat.

Mentre que el SEM ha traslladat dos homes en ambulàncies a l'hospital Trueta. Un d'ells ha resultat ferit greu i l'altre, de poca gravetat, segons fonts del Servei Català de Trànsit.

Els Mossos d'Esquadra de Trànsit investiguen les causes del succés.

L'accident ha causat retencions en ambdós sentits de la marxa. Pels volts de la una de la tarda, ja s'estava retirant els vehicles accidentats. El camió cisterna tot i el xoc, no ha quedat al mig de la via, sinó en un dels marges.

A causa del succés s'han mobilitzat cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del SEM.