05 de febrer de 2020
05.02.2020
Diari de Girona

Olot guarda «preocupacions» en una càpsula del temps

Els problemes que no es puguin resoldre durant la Mobile Week es tancaran en un recipient que s'obrirà d'aquí a 10 anys

04.02.2020 | 23:54
La presentació de la part olotina de la Mobile Week Catalunya.

Les preocupacions dels olotins que no es puguin resoldre en una de les activitats de la Mobile Week Catalunya 2020 programades a Olot entre els dies 18 i 20 de febrer seran guardades en una càpsula del temps.

Preocupacions referents al teletreball, la variant d'Olot, el cotxe elèctric, l'educació o el medi ambient formen part de les preguntes d'una enquesta. Les respostes de l'enquesta seran analitzades en una taula rodona participativa programada per al dia 18 de febrer a les 19.30 hores, a la Sala d'Actes de l'Arxiu de la Garrotxa. Les preocupacions que no siguin resoltes a la taula rodona es guardaran en una càpsula del temps amb la finalitat que d'ara en deu anys l'obrin i si miren per la finestra podran veure si tothom va en cotxe elèctric o si no hi ha trànsit perquè la variant és una realitat. La idea és que la càpsula del temps sigui una atracció de la Mobile Week 2030.

La consulta és una més de les 15 activitats de la Mobile Week programades a Olot. Hi ha una gimcana virtual, reptes matemàtics amb participació de robots, maneres d'entendre la factura de la llum, aplicacions digitals en salut i altres.

La part d'Olot de la Mobile Week reunirà personalitats reconegudes en l'àmbit de les noves tecnologies com la periodista Xantal Llavina (Premi Dona TIC 2018).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit