El regidor d'Urbanisme, Jordi Güell (JuntsxCat), en l'últim ple, va apuntar que l'Ajuntament intentarà que el programa de finançament públic de reformes sostenibles en habitatges del nucli antic d'Olot no beneficiï solament «famílies i propietaris amb una determinada posició social».

Les accions del programa Holadomus començaran a fer-se realitat en les setmanes vinents i consisteixen en un pla de crèdits públics a particulars i empreses destinats a la millora d'immobles amb elements relacionats. La previsió és que es facin més de 400 actuacions amb un valor aproximat de 5,2 milionts d'euros en un termini de 2 anys.

En l'últim ple, els portaveus d'ERC, PSC i la CUP, a l'oposició, van demanar control dels crèdits per evitar que es concentrin en les capes altes. La portaveu de la CUP, Adriana Roca, va demanar per si la CUP podia tenir accés a les persones inscrites al programa. Va explicar que el seu partit tem que el programa expulsi els veïns més desfavorits econòmicament. Jaume Mir (PSC) va fer referència a les bonificacions fiscals dels beneficiats per l'Holadomus i va demanar control sobre les persones que poden acollir-s'hi. Anna Barnadas (ERC) també va demanar informació actualitzada sobre les persones que s'han adherit a les línies de finançament.