El Sopar dels Miralls, un esdeveniment social a benefici de l'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona (Idibgiarriba a la tercera edició amb l'objectiu de «consolidar-se», tal com afirmen des de l'organització. També asseguren que «en aquestes dues edicions, el format ha agradat molt per la seva senzillesa i la implicació de moltes persones vinculades a l'Idibgi». L'esdeveniment comptarà amb «amfitrions» com Nina, Jordi Basté, Aina Clotet, Raquel Sans, Carme Ruscalleda i Ramon Brugada, entre d'altres, amb qui els comensals podran compartir l'àpat solidari.

La cita tindrà lloc el 20 de març i, com a novetat, es trasllada del Mas Marroch a l'hotel Palau de Bellavista. L'acte, obert a tothom, es fixa recaptar fons per finançar la seixantena de projectes de recerca que els investigadors de l'Idibgi tenen en marxa.

Davantal com a símbol

Un element que ha acompanyat cada edició és un davantal -símbol del sopar- que s'entrega als «amfitrions» que participen a l'acte de manera desinteressada. Cada any és d'un color diferent, i l'escriptor Martí Gironell i la creadora del projecte solidari Elcrepdemivida, Vanessa Nueda, van descobrir ahir el color d'enguany durant la presentació de l'esdeveniment. L'escollit és el rosa, en referència al càncer de mama.