Un accident de trànsit amb un camió implicat va provocar problemes de mobilitat durant la matinada i fins ahir al matí a la GI-633, una via que uneix el Gironès amb el Baix Empordà.

El sinistre viari va tenir lloc de matinada a l'altura de Sant Jordi Desvalls i va consistir en el bolcat d'un tràiler que anava carregat de troncs, que van quedar enmig de la calçada.

Aquest vehicle va quedar entravessat a la carretera i va dificultar a més l'extracció del vehicle pesant de la zona i l'obertura de la via. La carretera va estar tallada prop de sis hores i es va reobrir a mig matí.

La carretera GI-633 que uneix Medinyà amb Colomers és utilitzada per molts veïns de la zona que van a Girona i l'accident va provocar que els conductors s'haguessin de desviar per una via local, la GI-633z -l'antiga carretera abans que s'obrís la variant del municipi. L'accident de trànsit es va produir pels volts de les cinc de la matinada a l'altura del quilòmetre 6,2. El xofer del camió que anava carregat de troncs no va resultar ferit i quan van arribar els serveis d'emergències ja van trobar-lo fora del vehicle accidentat.

La dificultat de gestió d'aquest accident va venir bàsicament en el fet que el vehicle havia perdut la càrrega i ho va fer en una via que no compta amb voral i és molt estreta. Es va haver de tallar i va ser necessària la intervenció d'una gran grua per tornar a elevar el camió i recollir tota la càrrega. Al lloc hi van treballar tres dotacions dels Mossos d'Esquadra i una dels Bombers, segons el Servei Català de Trànsit (SCT). La via es va reobrir pels volts de tres quarts d'onze del matí.