L'aeroport de Girona-Costa Brava ha finalitzat ja l'adequació del paviment de la plataforma d'estacionament d'aeronaus, segons ha informat Aena. Els treballs ocupen una extensió de 150.000 metres quadrats i han suposat una inversió de més de set milions d'euros.

En concret, l'obra ha contemplat l'aixecament, sanejament i renovació del paviment de la plataforma, que té capacitat per a l'estacionament de 18 aeronaus comercials, 16 d'aviació privada i 4 helicòpters.

Les obres s'han dut a terme en diverses fases, distribuïdes en els mesos de menor activitat, per no interferir en l'operativa habitual de l'aeroport. A causa de les dimensions dels treballs, es va instal·lar una planta de producció de formigó hidràulic en les instal·lacions aeroportuàries.

Aena ha realitzat aquesta actuació, prevista en el Document de Regulació Aeroportuària (DORA) per al període 2017-2021, abans que finalitzés la vida útil del paviment de la plataforma, anticipant-se a situacions que poguessin comprometre la capacitat operativa de l'aeroport.