Ràdio de Vilablareix ha dedicat aquesta setmana una programació especial per commemorar el Dia Mundial de la Ràdio, aquest dijous 13 de febrer, que va establir la Unesco. D'aquesta manera, cada migdia Ràdio Vilablareix (107.5 FM) emet una entrevista diària sobre diversitat, ja que és el tema que s'ha escollit enguany. Personalitats de diferents àmbits visitaran fins diumenge els estudis radiofònics, com ara la psicòloga Lluïsa Planella (aquest divendres) o Mostafà Shaimi (demà(, que és membre de l'Espai Antiracista Salt-Girona.

A més, demà, com a dia assenyalat, es celebrarà una taula rodona a les 19 hores, al Centre Cultural Can Gruart de Vilablareix, que comptarà amb la col·laboració dels Amics de la Unesco de Girona. Serà moderada per la seva presidenta Dolors Reig i hi participaran els següents ponents: Montse Fiol, de l'ACAPS-Girona; Fina Burset, de la Fundació Mas Casadevall; Neus Serra, de l'Associació Goodbites i Mohamed El Amrani,de l'Associació Azahara. Es tracta d'un acte obert a tothom, que a més es retransmetrà en directe per Ràdio Vilablareix. És un acte que està inclòs dins de la Setmana dels Rahola 2020.

Finalment, per tancar la Setmana de la Ràdio, el diumenge 16 de febrer al migdia s'emetrà una taula rodona amb diferents alumnes de l'Institut de Vilablareix, moderada per la tècnica de joventut, Marta Angelats.

Durant aquesta setmana, ja s'han pogut escoltar les entrevistes a l'entrenador del Girona Genuine, Jordi Sucarrats, i al jugador Florin Vasilica, així com a Pepita Perich, directora gerent de la Fundació Ramon Noguera, i Pau Gálvez, president de l'Espai LGTBI de Girona.