L'intent de robatori al Banc Santander de Sant Jaume de Llierca ha tingut lloc en plena matinada. Els lladres, sis en total segons els testimonis, han encastat un vehicle contra la sucursal bancària, situada al carrer Major. Aleshores, han intentat extreure'n el caixer automàtic per emportar-se'l a pes.

Segons fonts del cas, els assaltants no han aconseguit el seu objectiu i han hagut de marxar amb les mans buides. Han fugit amb un cotxe fosc deixant enrere nombrosos desperfectes a l'entitat del Banc Santander. Se sospita que els lladres han arribat amb diversos vehicles robats fins a Sant Jaume de Llierca. De fet, a prop de la sucursal, els Mossos d'Esquadra han trobat un cotxe i una furgoneta sostrets a altres municipis.

L'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) dels Mossos s'ha fet càrrec del cas i treballa per intentar localitzar els fugitius. En paral·lel, també investiguen si aquest robatori té relació amb d'altres encastaments que hi ha hagut a la demarcació darrerament. Alguns, també contra entitats bancàries.

A Vilablareix, aquesta setmana

Sense anar més lluny, aquesta mateixa setmana uns lladres van estampar un vehicle contra la sucursal del Banc Santander de Vilablareix. Van destrossar la vidriera de l'entitat i aquí sí, van aconseguir endur-se'n el caixer automàtic sencer. I a finals de novembre, una banda també va encastar un vehicle contra les oficines de 'La Caixa' a Riudellots de la Selva

A banda d'aquests, a les comarques gironines, entre desembre i gener també han patit encastaments un estanc de Fogars de la Selva, una farmàcia de Blanes Blanes (Selva), un estanc de Llambilles (Gironès) o una benzinera de Cervià de Ter (Gironès).