La carretera C-63 va ser protagonista de dos accidents de trànsit amb molt poques hores de diferència. Els dos sinistres viaris, a més, es van produir en el mateix punt quilomètric, el 63,8. En total, quatre persones van resultar ferides, tres d'elles de poca gravetat i una de caràcter lleu.

El primer dels successos es va produir el dijous quan passaven pocs minuts d'un quart d'onze de la nit. L'accident de trànsit va succeir en un xoc per envestida entre un turisme i una furgoneta. En aquest cas, tres persones van resultar ferides de poca gravetat. El SEM, que ha derivat tres ambulàncies fins al lloc, va evacuar un dels afectats a l'hospital Josep Trueta i els altres dos, van ser traslladats a l'hospital comarcal d'Olot.

Aquest accident de trànsit va obligar a tallar momentàniament la carretera C-63 mentre intervenien els serveis d'emergències . Fins al lloc s'hi van desplaçar els Mossos, el SEM i els Bombers.

Els Mossos de Trànsit, per la seva banda, s'encarreguen de la investigació del succés. Concretamnet, el sinistre viari es va produir poc després del túnel d'en Bas, en sentit Sant Feliu de Pallerols i ja gairebé a tocar del terme de Sant Esteve d'en Bas.

L'altre incident va tenir lloc ahir al matí. Quan passaven dos minuts per dos quarts de vuit, els serveis d'emergències van rebre l'alerta d'un nou accident en el mateix punt quilomètric que el de la passada nit.

Vuit hores després del primer incident, un turisme va patir una sortida de via en el mateix punt de la carretera C-63, el quilòmetre 63,8. Aquesta carretera és força transitada i uneix Amer amb Olot. Després desemboca a una rotonda que porta cap als túnels de Bracons o segueix cap a la capital de la Garrotxa.

Com a conseqüència de l'accident de trànsit, l'únic ocupant del vehicle va resultar ferit lleu i va ser atès pel SEM, segons van confirmar fonts del Servei Català de Trànsit (SCT). En aquest cas no va haver-hi afectació viària.