Els jugadors d'un dels equips de la categoria Infantil de la Unió Esportiva Quart es van trobar amb una soprpresa aquest dijous a la nit. Després d'entrenar van anar als vestidors i es van trobar que els havien desaparegut mòbils i fins i tot, en un cas les sabatilles esportives. Els Mossos d'Esquadra estan al cas dels fets i els investiguen. Ahir van començar a rebre les denúncies dels afectats.

Els fets van tenir lloc abans de les nou de la nit. En aquell moment, els jugadors d'un dels equips de la categoria Infantil estava entrenant al camp de futbol de Quart, que està situat al carrer Modeguer. Un cop acabat l'entrenament van trobar a faltar almenys set mòbils i unes sabatilles esportives. Es tracta de nens d'uns 12 anys i que van quedar molt afectats pels robatoris.

Altres joves

Se sospita que els autors dels robatoris serien també joves, que haurien passat desaparcebuts a les instal·lacions i haurien comès els fets. Al camp de futbol de Quart no hi ha càmeres de vigilància i tampoc n'hi ha d'instal·lades al terme municipal. Aquesta mancança ha estat denunciada en més d'una ocasió per veïns de la població, arran d'alguns robatoris que hi havia hagut anteriorment a l'equipament esportiu i també, en habitatges de la població.