El consultor estratègic Xavier Marcet va obrir anit les activitats de la Mobile Week a Olot en un acte que va ser obert pel regidor de Promoció Municipal, Estanis Vayreda, i que va comptar amb la participació de la directora general de Societat Digital, Joana Barbany.

Amb la sala Torín plena, Marcet va dedicar la conferència a la tecnologia en l'àmbit empresarial. El ponent va pronosticar que la digitalització canviarà la vida laboral de les persones. Segons ell, de la mateixa manera que ens hem adaptat a internet, en un futur ens haurem d'adaptar a la intel·ligència artificial i les tecnologies emergents.

Va aconsellar als empresaris apostar per les innovacions que sorgiran en un futur pròxim. Els va recomanar que mirin les necessitats dels clients, tot i que els clients encara no sàpiguen expressar-les. Va avisar del fet que la innovació no substitueix l'observació dels clients, que és la base dels negocis.

Avui, continuen les activitats amb taules rodones i tallers. Demà hi ha explicacions sobre les aplicacions digitals en l'àmbit de la salut, la tecnologia al servei de les peresones i la clausura a l'hospital d'Olot i la Garrotxa.