La Junta Directiva del Partit Popular a Girona, amb l'acord de la direcció a escala nacional i autonòmica de Noves Generacions Girona (NNGG), ha designat president Daniel Ruiz, i com a secretari general, el jove empresari Aleix Morillas.

Ruiz, figuerenc de vint-i-un anys, és estudiant de Dret a la Universitat de Girona, membre de l'executiva autonòmica de NNGG i, des de fa dos mesos, vicesecretari territorial del PP Girona. En les darreres eleccions generals, va acompanyar com a número dos al Senatla presidenta provincial, Maria Àngels Olmedo. A més, també va ser membre de la candidatura del partit a les eleccions municipals de Figueres de 2019, junt amb Morillas.

El nou president ha destacat que «tot i tractar-se d'una zona conflictiva per als constitucionalistes i els entrebancs als quals estem exposats dia a dia, seguim comptant amb la serenitat que cal per poder donar veu als joves que estan molt tips d'un procés secessionista que mai arribarà enlloc i l'únic que fa és destruir la convivència i benestar entre els gironins».