Els Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal de Girona van detenir dijous un home com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb violència i intimidació i un delicte de lesions. Es tracta d'un veí de Caldes de Malavella, de 40 anys i de nacionalitat espanyola.

Els dies 12 i 16 de febrer es van produir dos robatoris violents a la ciutat de Girona. Concretament, dos taxistes van ser assaltats amb violència i intimidació per un home que havia pujat al seu taxi.

En un dels casos el lladre va aconseguir sostreure diners, però en el segon cas no va aconseguir el seu botí, ja que el taxista va forcejar amb ell. A conseqüència del forcejament, el taxista va patir lesions a la cara.

A més dels atacs als dos treballadors, el dia 19 de febrer es va tenir coneixement d'un tercer fet. Un noi que es trobava assegut a les escales d'un carrer de la població va ser abordat i intimidat amb una navalla per un individu que li va sostreure el telèfon mòbil, la cartera i la documentació.

L'endemà del tercer robatori, els investigadors van identificar, localitzar i detenir el presumpte autor dels fets. La investigació continua oberta i no es descarta que l'home pugui estar relacionat amb altres fets similars.

Detingut amb antecedents

El detingut tenia antecedents, així que el dia 21 de febrer va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar el seu ingrés a presó, tal com va confirmar ahir el cos de Mossos d'Esquadra a través d'un comunicat i de les xarxes socials.