L'Ajuntament de Cassà de la Selva va decidir ahir al vespre ajornar la pujada de sou dels treballadors de la Residència Geriàtrica Sant Josep, i no se'ls va aplicar l'increment del 2% del salari que estava previst inicialment en l'ordre del dia. Segons va al·legar l'equip de govern (Junts per Cassà), un «problema tècnic» va impedir poder augmentar les retribucions d'aquest grup de treballadors, però es va comprometre a fer-ho d'aquí a 30 dies, al proper ple del març. En canvi, les actualitzacions sí que es van portar a terme pel que fa als salaris dels treballadors de l'Ajuntament i de l'entitat mercantil que gestiona els serveis municipals de la piscina.

L'oposició va votar a favor d'aquest punt -ERC i PSC- que es va aprovar per unanimitat. «Nosaltres votarem a favor d'aquest punt, a favor de pujada de salaris, però al mateix temps volem denunciar la discriminació que s'està fent cap als treballadors de la residència», va puntualitzar el regidor d'Esquerra Pau Presas.

A més, segons va carregar Presas, l'equip de govern no ha pogut «fer front a l'increment» ni pagar les nòmines ni corresponents actualitzacions perquè «no hi ha prou diners». En aquest sentit, van recordar que des d'ERC, ja havien advertit que els pressupostos no eren correctes en el capítol de retribucions de la residència i que l'informe de fiscalització també ho assenyalava.