Agents de la Policia de la Generalitat -Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona- van denunciar penalment dilluns un home de 22 anys, de nacionalitat espanyola i veí d'Arévalo (Àvila), com a presumpte autor d'un delicte d'omissió del deure de socors i abandonament del lloc de l'accident. Els fets es remunten al 9 de febrer quan es va produir un accident de trànsit per atropellament a l'altura del punt quilomètric 85 de l'AP-7, dins del terme municipal de Maçanet de la Selva. Un vehicle va atropellar un home, que volia passar d'un costat a l'altre de l'autopista, i va fugir sense prestar-li assistència.

Immediatament el SEM va traslladar la víctima, que presentava ferides de caràcter greu, a l'hospital Josep Trueta de Girona. Tot seguit, els Mossos van recollir restes del vehicle implicat en l'accident i van obrir una investigació per tal d'identificar-lo.

El denunciat, que no tenia antecedents, va quedar citat per tal de declarar davant del jutjat de Santa Coloma de Farners.