L'hospital de Campdevànol celebrarà dimarts la tercera Jornada del Dia Mundial contra el Càncer, que se celebrarà al Centre Cívic Campdevànol. El director gerent del centre hospitaliari, el doctor Joan Grané, serà l'encarregat d'obrir el programa, que inclourà tres conferències a càrrec d'experts en diferents àmbits.

La primera xerrada, titulada «Triunfo antre la adversidad», l'oferirà Marion Jaimes, creadora de la fundació que porta el seu nom i dedicada a ajudar els pacients de càncer. L'especialista en estètica aplicada a la salut del pacient oncològic Núria Izquierdo parlarà d'aquest tema i del suport que convé donar a les persones que pateixen aquesta malaltia. Tot seguit, la presidenta de l'associació Amepo i creadora de la campanya «Areola solidària», Maria Dolores Pérez Sancho, exposarà la conferència «Micropigmentació mamària».

Finalment, i abans de la cloenda, que anirà a càrrec de la directora d'Infermeria de l'hospital de Campdevànol, Roser Portavella, el fisioterapeuta del centre Kineclínic Jordi Viñas tractarà sobre la teràpia aquàtica.

Les sessions es desenvoluparan entre dos quarts de deu del matí i les dues de la tarda de dimarts.