Un incendi en un pis de Cassà de la Selva va obligar ahir a confinar una part dels veïns del bloc de quatre plantes. D'altres persones de l'edifici es van desallotjar elles mateixes i quan van arribar els serveis d'emergències ja se les van trobar al carrer.

El foc es va declarar pels volts de dos quarts de nou en un pis del número 2 del carrer Poeta Machado. Els Bombers s'hi van desplaçar amb quatre dotacions.

Després de les tasques d'extinció, van poder donar per apagat l'incendi a tres quarts de nou del matí. Un cop extingit el foc van pentinar l'immoble per comprovar que no hi havia ningú a l'habitatge en el moment del foc.

Forçar la porta

De fet, per poder-hi entrar a apagar l'incendi van haver de forçar la porta per accedir-hi ja que ningú els obria.

Una cop descartada la presència de víctimes a l'interior de l'immoble, els efectius d'emergències van centrar les tasques a ventilar el pis i l'escala del bloc, que com a conseqüència del foc havia quedat molt plena de fum.

L'incendi finalment només va cremar un matalàs que es trobava a l'entrada del pis. Després de l'actuació, tots els veïns van poder tornar a casa seva i cap d'ells va resultar afectat ni pel foc ni pel fum.

Fins al lloc de l'incendi, a banda dels Bombers, també hi van treballar la policia de Cassà de la Selva i el SEM.