L'empresa Àltima, de gestió de serveis funeraris, tanatoris, crematoris i cementiris, ha finalitzat les obres de remodelació de les instal·lacions del Tanatori crematori del Ripollès.

Els treballs han consistit en la renovació integral i redistribució dels espais de les sales de vetlla, l'entrada i l'aparcament, amb l'objectiu d'oferir un equipament més confortable, còmode i adaptat a les necessitats de les famílies que passen per un procés de defunció. Les obres han tingut una durada de quatre mesos i han suposat una inversió de 100.000 euros.

Amb la reforma, el centre de Ripoll passa a disposar de tres sales de vetlla -anteriorment en tenia quatre-, de majors dimensions, més còmodes i amb diversos serveis incorporats. Totes presenten àrees ben diferenciades: una gran per a l'estança de la família, zona de catering -amb cafetera i nevera- i sala per a l'exposició del difunt. Les obres al Tanatori crematori del Ripollès també han tingut en compte actuacions a la zona d'aparcament. D'una banda, se n'ha millorat l'accessibilitat mitjançant la pavimentació amb asfalt i la instal·lació d'una escala que permet la connexió directa amb el centre. De l'altra, s'ha reforçat la il·luminació en aquesta zona i l'entorn.