L'equip de govern de Cassà de la Selva (Junts per Cassà) va deixar palès en un comunicat que es comprometia a efectuar la pujada del 2% dels salaris de la plantilla de la residència geriàtrica Sant Josep, després que quedés ajornada durant l'últim ple tot i estar prevista inicialment a l'ordre del dia.

«L'Ajuntament referma el seu compromís amb el servei municipal d'aquest organisme i garanteix, no només el sou del seu personal, sinó de tots els increments corresponents amb regularització a data d'1 de gener», va puntualitzar en el seu web.

A l'ordre del dia del ple celebrat el 27 de febrer, ja estava previst l'increment de retribucions de la plantilla de la residència, juntament amb la dels treballadors del consistori i de l'entitat mercantil que gestiona la piscina municipal. No obstant això, finalment va quedar modificat aquest punt i es van excloure els augments salarials de la plantilla del geriàtric, cosa que des de l'oposició d'Esquerra es va atribuir a la manca de diners per assumir-ho. Sobre aquesta qüestió, el consistori va aclarar que «pot fer front a l'increment del 2% de les retribucions pactat».