L'últim robatori a les instal·lacions del camp de futbol ha fet que l'Ajuntament es plantegi la instal·lació de càmeres de seguretat a la zona. També ha demanat reforços policials per cobrir la zona. Ahir, l'alcalde de Santa Pau, Pep Companys (ERC), va explicar que en el pressupost municipal del 2020 han reservat una partida de 5.000 euros per a millores en la seguretat. Segons ell, «ha arribat l'hora de fer-la servir perquè pensem que és l'única manera de tallar aquest continu de robatoris».

L'alcalde ha plantejat que la zona esportiva de Santa Pau està allunyada del nucli urbà i de nit els lladres ho tenen molt fàcil per entrar-hi a robar. A la zona esportiva hi ha un pavelló, un camp de futbol i un bar. Els lladres han entrat en tots aquests espais i s'han endut material de força volum i d'altre de petit perquè han comptat amb temps per carregar i marxar.

L'últim robatori al camp de futbol va tenir lloc fa pocs dies, quan de nit els lladres van esbotzar amb el sistema de fer palanca dues portes de ferro galvanitzat i van entrar al magatzem, d'on es van endur carn congelada, embotit i begudes.

Fa uns mesos, els lladres van robar material esportiu i begudes del pavelló.