Més de quaranta educadors ambientals van participar ahir en l'onzè taller sobre educació i sensibilització per a l'acció climàtica que organitza la Diputació de Girona, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Celrà.

La finalitat de la jornada és presentar i formar sobre com dinamitzar els diferents recursos pedagògics que es posaran a disposició dels ajuntaments gironins per tal de conscienciar la ciutadania sobre la mitigació i l'adaptació al canvi climàtic.

Durant els mesos de maig, juny i juliol -i amb motiu de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2020-, aquests recursos recorreran de forma gratuïta els municipis que s'hagin inscrit en la iniciativa. A més, la Diputació finançarà la dinamització de diverses activitats a cada comarca. La resta de l'any, la corporació seguirà oferint en préstec aquests recursos educatius als ajuntaments, els quals només s'hauran de fer càrrec de transportar-los i de dinamitzar-los, si cal. Els destinataris finals tant poden ser adults com infants, ja que les activitats també es podran fer en centres educatius.