Dijous va quedar constituïda la comissió territorial de la part baixa de la Conca de la Tordera, en una reunió que també tenia com a objectius l'avaluació de les actuacions previstes a la zona després del pas del temporal Gloria, valorar la resposta institucionals que es van donar després d'aquest episodi i coordinar les «mesures postemergències a adoptar en futurs casos de desastres naturals o d'altres emergències al territori».

L'acte, que va ser presidit per l'alcalde d'Hostalric, Nil Papiol, va comptar amb la presència dels delegats del Govern de la Generalitat a Girona, Pere Vila, i a Barcelona, Juli Fernàndez, i altres alcaldes de diferents municipis com els d'Arbúcies i Blanes. La formació de la comissió arriba després que el passat 28 de febrer es constituís el Gabinet del Programa de coordinació de les mesures postemergències.

Hostalric va ser un dels municipis més afectats pel Gloria. El Servei Tècnic del consistori xifra en 1.235.870,52 ? el cost total dels desperfectes materials públics generats al terme municipal.