Les temperatures màximes tocaran sostre entre dijous i divendres a Girona. Es preveuen registres que rondaran els 25 graus.

Aquesta pujada de temperatures portarà un ambient primaveral i es preveu que duri almenys fins divendres. Llavors es preveu una davallada de les temperatures.

El Servei Meteorològic de Catalunya també preveu que la temperatura mínima escali però, a les valls del Pirineu, es mantindrà baixa. Això comportarà inversió tèrmica a les primeres hores del dia.

Els registres més alts es preveu que oscil·lin entre els 17 i els 22 ºC al Pirineu i el litoral. Mentre que a la resta, aniran de 20 a 25 ºC.

La situació de temperatures primaverals contrasta amb l'ambient de fa 10 anys, quan la província estava sota els efectes de la gran nevada del 8 de març. Un ambient ben gèlid.

El mes de febrer passat també es va viure un episodi d'altes temperatures a finals de mes. A Girona es va arribar als 25 graus i a a Salt, als 25,7 graus. Cal dir que el rècord d'un febrer es va registrar l'any 2007 amb 26,5 ºC.

Aquesta és la previsió de les pròximes hores: