Salut va informar ahir que tres dels nous positius per coronavirus confirmats a Catalunya són de les comarques gironines. Es tracta d'un home de 45 anys resident a la Selva, d'un de 42 anys que viu al Baix Empordà, i d'un de 48 del Gironès. El Departament, però, no va detallar l'estat en què es troben aquests afectats.

Pel que fa al cas de la comarca de la Selva, es tracta d'un home de 45 anys veí de Lloret de Mar. L'afectat es troba en tractament a l'Hospital Comarcal de Blanes. Aquesta persona és familiar de la dona de 48 anys de la Selva que, dimecres, el Departament de Salut va confirmar que també estava infectada pel Covid-19.

L'alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, va fer una crida a la calma a la ciutadania després que es confirmessin aquests casos a la ciutat. Dulsat va afirmar que des del consistori s'estan seguint els tots els protocols.

Amb els tres nous positius d'avui, a la Regió Sanitària de Girona hi ha 24 afectats per coronavirus Sars-CoV-2.

· Consulta tota la informació relacionada amb el coronavirus

Arreu de Catalunya, Salut va informar que s'han registrat 135 nous casos de coronavirus -dels quals, 25 són greus- cosa que eleva el total d'afectats a 316.

Hi ha sis persones que han mort després de contraure la malaltia, tres de les quals arran del brot d'Igualada.