16 de març de 2020
16.03.2020
Diari de Girona
la Garrotxa

Els primers contenidors tancats seran per als pobles dels límits de la Garrotxa

Preveuen tenir operatiu el nou pla de gestió de residus abans del 2023

16.03.2020 | 17:32
Instruccions per obrir un contenidor i dipositar la bossa.

El desplegament dels contenidors d'obertura amb targeta i recollida de bosses codificades començarà als pobles dels límits de la Garrotxa. Per exemple, Maià de Montcal i Beuda a llevant i les Planes d'Hostoles, Sant Feliu de Pallerols i Sant Aniol de Finestres a ponent. Per al final quedaran Sant, Joan les Fonts i les Preses que són considerats part de l'àrea metropolitana d'Olot i el final serà Olot.

La previsió és que el desplegament del nou sistema de recollida de residus estigui del tot en servei abans de les eleccions municipals del 2023. Abans d'aquesta data, també preveuen tenir operativa la planta de triatge de residus de la Garrotxa.De moment, el sistema està plenament operatiu a Argelaguer i s'han fet proves amb efectes positius al barri de can Blanch (Santa Pau).

La idea és que abans de l'estiu d'enguany es pugui portar a concurs el plec de condicions per a la compra dels contenidors i que es pugui fer el desplegament abans de finalitzar l'any.
La intenció del Consell Comarcal de la Garrotxa és poder disposar dels contenidors per l'octubre i poder començar el desplegament abans de finalitzar l'any.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook