L'últim episodi de pluja ha estat beneficiós per les comarques de Girona amb registres que gairebé han assolit els 50 litres en algun punt de la geografia, com a Santa Coloma de Farners (49,7 litres)

Però també ha causat problemes en un bloc de pisos del barri de Sant Narcís de Girona. L'edifici està situat a la plaça de la Mare de Déu de Montserrat i la façana presenta un estat "deficient", segons els Bombers. Alguns elements arran de la pluja es van desprendre durant la nit.

Per aquest motiu, a tres quarts d'onze de la nit es van activar dues dotacions terrestres i van treballar en el sanejament de la façana. Van haver d'assegurar sis balcons. Les peces que es van precipitar, eren de la primera planta. Després dels fets, l'edifici va quedar balisat per la Policia Municipal de Girona.

A banda d'aquest avís, durant l'episodi de pluja, els Bombers van fer una segona actuació derivada de les precipitacions. Va consistir a destinar una dotació per retirar un arbre que havia caigut al mig de la C-35, a Maçanet de la Selva.

Les pluges de les últimes 24 hores han estat generoses i en alguns punts va estar plovent tot el dia. Una bona atmosfera per mantenir-se a casa i estar confinat tal com marca l'estat d'alarma implantat arran del coronavirus.

Els punts de la demarcació on es van acumular més litres són els següents:

  • Santa Coloma de Farners, 49,7 litres
  • Viladrau, 47,1 litres
  • Anglès, 42,6 litres
  • Banyoles, 31,2 litres
  • Vilobí d'Onyar, 30,6 litres
  • Meranges, 29,6 litres

En els punts més elevats del Pirineu, la precipitació es va donar en forma de neu