Dos pacients de la Fundació Palafrugell Gent Gran ha donat positiu en la prova del coronavirus i una altra resident i onze membres del personal es troben aïllats a l'espera dels resultats de les proves.

Així ho ha confirmat el centre geriàtric, després de ser preguntats sobre la situació i precisant que els tres pacients ingressats estan aïllats en habitacions individuals.

D'altra banda, i segons ha pogut saber Diari de Girona, s'haurien produït queixes entre el personal del centre per la falta de recursos: mascaretes de d'un sol ús que haurien de reutilitzar durant un mes -amb el nom de cada treballador i la data d'entrega apuntats a un lateral- i una mateix bata de roba i una mascareta que s'anirien passant tot els auxiliars sanitaris que entren a visitar la pacient contagiada amb el Covid-19. També A més, també s'haurien produït queixes entre els familiars dels pacients ingressats per la falta d'informació per part de la residència.

Per la seva part, la Fundació assegura que tot i que inicialment si que es va donar una mascareta d'un sol ús a cada treballador i se'ls va demanar ser «curosos» amb aquest material, asseguren que actualment cada membre del personal en te una de tela, una bata i un equip de protecció propi.

La Fundació Palafrugell Gent Gran compta amb una cinquantena de treballadors i uns 150 pacients.