Els treballadors de l'Equip d'Atenció Primària de Banyoles demanen que es tanquin les empreses que no siguin de primera necessitat durant la crisi del coronavirus.

Han enviat una carta a l'alcalde de la ciutat i al president del Consell Comarcal del Pla de l'Estany perquè ho facin possible a través de recomacions a les empreses.

En aquesta missiva que signa el personal sanitari i administratiu del centre que dóna assistència al CAP de Banyoles i consultoris locals de la comarca, asseguren que és "inconcebible i irresponsable" que empreses que no presten serveis bàsics ni de primera necessitat segueixin mantenint la seva activitat enmig de la crisi sanitària generada pel COVID-19.

Destaquen que són conscients que la competència no és de l'Ajuntament de Banyoles ni de la Generalitat de Catalunya perquè el decret és del govern espanyol però reclamen a l'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer i al president del Consell Comarcal del Pla de l'Estany, Francesc Castañer que "recomanin públicament, de manera clara i notòria, a la direcció i la propietat d'aquestes empreses que cessin la seva activitat durant aquesta situació d'emergència" ·.

· Consulta tota la informació relacionada amb el coronavirus