24 de març de 2020
24.03.2020
Diari de Girona

Catorze hotels de la Costa Brava i de Girona ofereixen 840 habitacions per atendre malalts de coronavirus

Són establiments de sis municipis de les comarques gironines i alguns propers a hospitals

24.03.2020 | 17:26
Catorze hotels de la Costa Brava i de Girona ofereixen 840 habitacions per atendre malalts de coronavirus

Catorze establiments hotelers de la Costa Brava i de Girona, situats en sis municipis de les comarques gironines, han ofert 840 habitacions per atendre pacients de coronavirus. Són hotels associats a la Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre i a la marca Costa Brava Verd Hotels que s'han posat a disposició del Departament de Salut per habilitar llits per a afectats per la pandèmia.

Alguns d'aquests establiments hotelers, que es troben ubicats a poca distància dels hospitals de Girona i Palamós, ja havien obert les seves portes abans que es decretés el confinament de la població i altres estaven a punt de fer-ho coincidint amb l'inici de la Setmana Santa.

Els hotels que s'han ofert al Baix Empordà són Casa Vincke, Sant Joan, Trias, Malcontenta, Vostra Llar i Marina de Palamós; Arrels d'Empordà de Palafrugell, La Terrassa, Aromar i Monterrey a Platja d'Aro; Castell d'Empordà de la Bisbal d'Empordà i Aiguaclara de Begur. A Girona, posen habitacions a disposició del Departament de Salut l'hotel Carlemany i el Ciutat de Girona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook