Un incendi en una empresa surera de Cassà de la Selva va obligar a mobilitzar els serveis d'emergències durant la matinada de dimarts. El foc es va declarar passat un quart de cinc de la matinada a l'interior d'una indústria del polígon industrial el Trust.

Els Bombers van mobilitzar quatre dotacions i van comprovar que l'incendi afectava una màquina situada a l'interior de la nau. Els efectius van sufocar les flames, que van afectar totalment l'aparell. A conseqüència del foc, la indústria va quedar molt plena de fum.

Per aquest motiu, els efectius d'extinció d'incendis van haver de destinar els esforços a ventilar la nau. Sortosament, en el moment dels fets no hi havia cap treballador a l'empresa i no es van haver de lamentar ferits.

El Bombers van donar per finalitzat el servei quatre hores després, pels volts de dos quarts de nou del matí. Fins al lloc de l'incendi també s'hi van desplaçar el SEM, la Policia Local de Cassà de la Selva i els Mossos d'Esquadra, que van assistir l'emergència a l'empresa surera.