26 de març de 2020
26.03.2020
Diari de Girona

Poma de Girona reparteix 300 quilos de pomes a sanitaris de Girona, Figueres i Palamós

L'acció solidària pretén recompensar "l'incansable esforç dels treballadors" davant la crisi del coronavirus

26.03.2020 | 13:17
L'entrega de pomes en un dels centres.

Poma de Girona ha repartit 300 quilos de pomes entre els sanitaris dels hospitals de Girona, Palamós i Figueres. Amb l'acció solidària volen reconèixer l'esforç dels treballadors.

Poma de Girona no descarta repetir aquesta acció a les properes setmanes en d'altres centres.

Els productors de la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Poma de Girona, formada per les empreses Girona Fruits, de Bordils (Gironès); Giropoma Costa Brava, d'Ullà (Baix Empordà); i Fructícola Empordà, de Sant Pere Pescador els han entregat als sanitaris.

Amb aquesta acció solidària pretenen donar suport "a l'incansable esforç dels treballadors dels centres sanitaris en el context actual del coronavirus (COVID-19), l'han portat a terme a l'Hospital Universitari Doctor Josep Trueta, de Girona; i als hospitals de Figueres i de Palamós".

Les tres empreses que produeixen i comercialitzen Poma de Girona s'han repartit les aportacions de pomes per proximitat dels hospitals (Girona Fruits al Josep Trueta, Giropoma a Palamós i Fructícola Empordà a Figueres).

Les pomes que hi han portat són de les quatre varietats (Golden, Red Delicious, Gala i Granny Smith) de la IGP Poma de Girona, que compta amb gairebé 80 socis productors que representen un total de 1.700 hectàrees productives distribuïdes entre les comarques del Baix Empordà, l'Alt Empordà, la Selva i el Gironès.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit