Els treballadors de l'Hospital Josep Trueta podrà aparcar gratis al pàrquing Vila Perpinyà, situat al costat de les consultes externes i gestionat pel Grup Mifas, mentre duri la crisi del coronavirus.

L'entitat ha decidit obrir la barrera d'aquest aparcament perquè els professionals sanitaris puguin aparcar de forma gratuïta a partir d'aquest divendres 27 de març i fins que acabi l'estat d'alarma per la Covid-19.

Segons Mifas, ha pres la decisió per tal que tots els professionals sanitaris que han d'anar a treballar tinguin el benefici de poder aparcar de forma gratuïta i fàcil, en una situació en què la prioritat és atendre a les persones.

La gratuïtat afecta el personal sanitari, administratiu, de laboratori i totes aquelles persones que desenvolupin una tasca dins de l'hospital.

Amb aquest gest, Mifas ha indicat que vol donar suport a tot el personal sanitari que aquests dies estan vivint una situació molt complicada tant per atendre un alt nombre de demandes de les persones, com per l'exposició constant a un possible contagi.