26 de març de 2020
26.03.2020
Diari de Girona

Les urgències pediàtriques de nit de l'hospital de Blanes s'atendran al de Calella

Els responsables del centre asseguren que la mesura podria variar segons les necessitats de cada moment i la disponibilitat de personal.

26.03.2020 | 18:11
L'Hospital de Blanes que gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

Les urgències pediàtriques de nit de l'Hospital de Blanes s'atendran de forma temporal a l'Hospital Sant Jaume de Calella a causa de la situació d'excepcionalitat pel coronavirus. Segons ha informat la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS) el canvi s'ha fet per la «impossibilitat de poder garantir que els infants que acudeixin al servei durant la nit siguin atesos per un metge pediatre». El servei de les urgències nocturnes comencen a les vuit del vespre i acaben a les vuit del matí.

Tot i això, l'ens gestor dels recintes hospitalaris també precisa que la mesura podria «variar» segons les necessitats de cada moment i la disponibilitat de personal.

Respecte a l'atenció pediàtrica diürna, que es continuarà fent a l'Hospital de Blanes de vuit del matí a vuit del vespre.

La CSMS assegura també que la mesura ha estat aprovada per part de la Regió Sanitària de Girona i que ha estat comunicada als alcaldes dels territoris de la Selva Marítima.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit