30 de març de 2020
30.03.2020
Diari de Girona
la Garrotxa

Moren dues persones més a l'Hospital d'Olot

Hi ha quasi un centenar d'afectats pel COVID-19 a la Garrotxa

30.03.2020 | 19:54
Entrada a urgències de l'Hospital d'Olot

L'Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa ha confirmat dues defuncions més, una ahir diumenge dia 29 al vespre i una altra avui al matí. Amb aquestes les morts per COVID-19 a l'Hospital des del dia 21 de març són 10. Una altra mort confirmada per COVID-19 és la que hi va haver a la Residència del Tura per la qual cosa les morts confirmades a la Garrotxa sumen 11. Cal tenir en compte que ha mort més gent amb símptomes de COVID-19 però no s'han confirmat per no haver existit temps per fer-los el test.

L'Hospital també ha informat que ara tenen 42 pacients ingressats per COVID-19, un d'ells està pendent del trasllat a l'Hospital Universitari doctor Josep Trueta. També tenen 41 professionals sanitaris afectats pel COVID-19, quasi el 10% de la plantilla. Entre els detectats a l'Hospital i als Centres d'Atenció Primària, la Garrotxa s'apropa al cent casos positius.

Com a novetats més bones és que han donat 2 altes a domicili. Ara, ja són 4 les altes que han pogut donar a pacients que segueixen el tractament a casa seva.
A més, l'Hospital ha comunicat que avui han incorporat estudiants en disciplines mèdiques a fer de voluntaris, fan suport telefònic i tasques administratives. També avui, dilluns 30 de març de 2020, han posat en marxa la dispensació de medicaments a domicili per a tots els usuaris que que s'havien de desplaçar a la farmàcia de l'Hospital per recollir la seva medicació i que en la situació actual no poden fer-ho.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook