30 de març de 2020
30.03.2020
Diari de Girona

Quatre noves morts per coronavirus al Baix Empordà

L'Hospital de Palamós ha registrat les tres primeres morts i la residència de Palafrugell eleva la xifra a quatre persones que han perdut la vida

30.03.2020 | 14:09
Una imatge de la façana de l'Hospital de Palamós.

Quarta mort per coronavirus al centre Palafrugell Gent Gran. Segons informen els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE), la persona finada era un dels tres residents que van donar positiu per la covid-19. Ara mateix, en aquest geriàtric hi ha dotze interns més que estan pendents de rebre el resultat de les proves.

Això suposa que, en tan sols un dia, els sospitosos d'haver-se infectat s'han doblat (perquè aquest diumenge eren cinc).

Tres primeres morts per coronavirus

D'altra banda, a l'hospital de Palamós també s'han registrat les tres primeres morts per coronavirus. Al centre hi ha ingressats 27 pacients amb la covid-19 i onze més estan pendents de rebre el resultat de les proves.

Per últim, des del SSIBE també informen que 57 professionals del grup (sanitaris i treballadors d'altres branques) s'han infectat amb coronavirus. Hi ha 29 treballadors més que es troben aïllats en espera de saber si tenen presència del virus al cos.

·

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook