La Policia Local de Castelló d'Empúries busca dos motoristes que dilluns van protagonitzar una persecució pel centre d'Empuriabrava. Els agents els van localitzar a quarts de quatre de la tarda a la zona del passeig marítim. Els dos motoristes anaven en una mateixa moto, no portaven casc i s'havien saltat el confinament.

Els agents els van demanar que s'aturessin però van fugir pel centre d'Empuriabrava. Els policies locals van iniciar una persecució dels dos motoristes, que conduïen una moto de muntanya i que no van dubtar a enfilar alguns dels carrers fins i tot en direcció contrària. Veïns de la població van enregistrar els fets en un vídeo, on es pot veure com un dels motoristes va baixar de la moto i l'altre va seguir fugint pels carrers. Finalment, van abandonar la moto davant de Port Salins, al costat del club nàutic d'Empuriabrava.

Aquest vehicle ara està en possessió de la Policia Local i estan buscant-ne el propietari per tal d'arribar als dos motoristes, els quals parlaven francès.

Eludir la policia

Es dona el cas que no és el primer cop que esquiven la policia durant els dies d'estat d'alarma. Abans d'ahir, una patrulla de la Policia Local de Castelló d'Empúries ja els va veure circular pel passeig marítim però van fugir. En aquesta població, la policia ja ha hagut d'aixecar 14 denúncies a gent que s'ha saltat el confinament en les últimes setmanes.