Un oficial de la Policia Nacional destinat a l'aeroport Girona-Costa Brava ha mort aquest dimecres als 60 anys d'edat a causa del coronavirusi constitueix la primera víctima mortal a membres en actiu d'aquest cos de seguretat causada per la pandèmia.

Segons han informat fonts policials, l'oficial, José Luis, ha mort avui en agreujar-se el seu estat de salut després d'haver resultat infectat per la Covid-19.

L'oficial mort va exercir durant 23 anys a Barcelona a la Unitat d'Intervenció Policial (UIP), els antiavalots de la Policia Nacional, amb un breu parèntesi en què va estar destinat a Sevilla, entre 2014 i 2017, segons les fonts.

Actualment, havia ascendit a la franja d'oficial i estava destinat a l'aeroport de Girona-Costa Brava.

Es tracta, segons les fonts, del primer membre en actiu de la Policia Nacional que mor víctima del coronavirus.

A través de les seves xarxes socials, els Mossos d'Esquadra, que la setmana passada van registrar la seva primera víctima per la Covid-19, han mostrat el seu condol per la mort de l'oficial de la Policia Nacional i han llançat un missatge de condol als seus familiars i cercles pròxims.

Divendres passat, 27 de març, un policia nacional que es trobava en segona activitat, de manera que feia anys que ja no prestava servei actiu, va morir també per coronavirus.