Els Mossos d'Esquadra busquen una banda de lladres que aquest dilluns a la nit van cometre tres robatoris amb poca estona de diferència. I tots, mitjançant el mètode de l'encastament. El primer, a quarts de deu de la nit, en un concessionari de Girona. D'aquí van aconseguir endur-se'n un dels cotxes després de destrossar la vidriera. El segon robatori va tenir lloc cap a les deu de la nit en una farmàcia de Blanes (Selva). Aquí, els lladres van estampar el cotxe robat contra l'aparador, tot i que no van aconseguir endur-se cap botí i van fugir. El tercer robatori va passar poc després en una altra farmàcia, en aquest cas de Malgrat de Mar (Maresme). Aquí, la banda va endur-se el caixer de pagament automàtic, valorat en uns 12.000 euros.

Nous robatoris amb el mètode de l'encastament en ple estat d'alarma pel coronavirus. Una banda de lladres -segons testimonis, formada per tres homes- ha estampat un cotxe robat contra dues farmàcies. La primera, de Blanes. I la segona, de Malgrat de Mar.

El vehicle que van fer servir els delinqüents, a més, també era robat. Tot indica que la banda se l'havia endut d'un concessionari de Girona poc després de les nou de la nit. Els lladres, de qui se'n desconeix la identitat, van aconseguir entrar a dins la nau, van trencar una vidriera encastant-hi un dels vehicles que hi havia a l'interior i se'l van endur.

Amb aquest turisme, la banda va conduir fins a Blanes. I allà, va encastar el cotxe contra una farmàcia situada al carrer Alhambra. Eren cap a les deu de la nit. Els delinqüents van actuar amb rapidesa, tot i que no van poder aconseguir cap botí. Aquí, hi va haver diversos testimonis que els van veure. A un d'ells, els lladres el van amenaçar amb una arma de foc.Segona farmàcia a Malgrat

La banda, que estaria formada per tres homes que parlaven castellà, va fugir de Blanes en direcció a Lloret de Mar (Selva). I poca estona després, va tornar a actuar. En aquesta ocasió, va encastar el turisme contra una farmàcia de Malgrat de Mar. I d'aquí, se'n van endur el caixer de pagament automàtic -valorat amb 12.000 euros- i que contenia efectiu a l'interior.

Els Mossos d'Esquadra treballen ara per intentar localitzar els integrants de la banda. Entre d'altres, els agents d'investigació visionaran les càmeres de videovigilància del concessionari per si les imatges els poden aportar alguna pista.