El Departament de Salut ha confirmat la mort d'un total de 33 persones més a causa del COVID-19. Amb aquesta nova dada s'assoleix el màxim de morts registrades en un sol dia, després que avui just fa una setmana se'n confirmessin 23. El total de víctimes a la Regió Sanitària de Girona ja arriba a 232.

A més, s'han diagnosticat 97 nous casos de noves infeccions, 24 més que ahir i el nombre total ja frega els 2.000, amb 1.941 casos. Tot i que la xifra s'allunya molt del registre de dimecres de la setmana passada, quan se'n van detectar 192 de nous, cal tenir en compte que és el segon dia que la tendència va a l'alça després de la baixada de dilluns.

El nombre de persones ingressades en estat greu és de 91, un més que ahir, del total de 625 persones hospitalitzades, 22 més que ahir. Els professionals sanitaris confirmats per coronavirus és de 542, dos menys que ahir. En aquest aspecte, és el primer dia que la xifra disminueix des que la pandèmia va arribar a Girona. L'altra bona notícia és que ja s'acumulen 598 altes hospitalàries. En les darreres hores se n'han donat 47.