La Policia Local de Santa Cristina d'Aro va denunciar ahir dos joves de Reus que van arribar a fer gairebé 200 quilòmetres en ple estat d'alarma per anar a visitar un amic. Els agents els van aturar aquest Divendres Sant pels voltants de les nou del matí, quan pràcticament ja havien arribat a destí i després d'haver circulat prop de dues hores per l'autopista AP-7 i la C-35 sense que cap altre control els hagués interceptat.

D'entrada, els dos nois, que tenen 25 anys, van explicar als agents que venien a portar menjar. Però després que els identifiquessin, i que la policia els trobés una bossa on duien un parell de mudes, els joves van admetre que anaven a veure un amic. Se'ls va denunciar a tots dos per saltar-se l'estat d'alarma.

Un taxista drogat

D'altra banda, la Policia Local de Castell-Platja d'Aro va denunciar un taxista drogat al volant que duia un client que també portava estupefaents. Els agents, en detectar una forta olor de marihuana, li van fer el test droga al conductor, que va donar positiu. També van aixecar una acta al xofer per circular de forma irregular i al client per trencar el confinament.

La Policia Local de Castell-Platja d'Aro ja acumula unes 320 denúncies per incompliments de l'estat d'alarma des del seu inici i dues detencions.